Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

A Kids 004 Cartell A3 01El dissabte 10 de juny es portarà a terme el Musik N Viu Kids, una activitat que ja porta la seva cinquena edició i que amb el pas dels anys ha crescut per oferir una tarda plena de música i activitats!

En aquest cas l'activitat serà organitzada per dues entitats de lleure: Esplai Guai! De Palou i Esplai Estel del Matí, juntament amb el servei de Joventut.

Els més menuts de la casa podran gaudir des de les 5 de la tarda de diverses activitats musicals fins al capvespre. La jornada començarà amb la percussió del grup de nens i nenes del barri Can Gili. Mentre el grup del barri Can Gili aniran a transmetre la seva música pels carrers dels voltants a la plaça amb una cercavila, a la mateixa Porxada seguirà l'activitat amb tallers de construcció d'instruments, gestionat per les entitats i també comptarem amb la Combo de música de l'Orquestra.

A  partir de les 6 de la tarda, tothom a fer música a la plaça! Tots els nens i nenes juntament amb els adults que els acompanyin, se'ls hi demanarà de realitzar una timbalada improvisada amb els instruments construïts al llarg de la tarda. 

Després de la nostra particular timbalada es farà un cercle de percussió obert a tothom que vulgui participar i seguirem fent música tots plegats al ritme del Pau Gimeno, el nostre director de percussió!

Un cop acabat el cercle de percussió aquí no s'acabarà la festa, ja que a les 7.30 de la tarda el grup d'animació musical, LA BELLUGA ens animaran fins que el cos no pugui més

Descarrega't el programa del Kids

Més info, www.musiknviu.cat

 

Notícies de Musik N Viu

Com t'imagines el Musik N Viu 2019?

17 Set 2018 | Secció: Musik N Viu

Com t'imagines el pròxim Festival del Musik N Viu?Animem a totes les entitats de Granollers i grups de joves que tinguin ganes i motivació a venir i participar d'aquest procés...

Seguir llegint...