Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

losbambojamboLes vetllades al Parc Firal compten amb el Punt G, un dispositiu per promoure un oci saludable i respectuós

Aquest cap de setmana arriba la tercera nit de Musik N Viu, organitzada pel Diables i AUSA.

Divendres, a partir de les 22 h s'obriran les portes però no serà fins les 23 h que començaran a sonar els grups. En aquest cas serà el torn d'Aldarull, grup barceloní amb components de la comarca de ska, reggae i punk de reivindicació social; Lokito Lopongo, grup de ska, funk i rock que presentaran el seu darrer CD, Orquestra sin tambo; i, de caps de cartell, la F.R.A.C (Fundación de Raperos Atípicos de Cádiz), un projecte musical pioner que mescla el romancero gaditano amb ritmes de dub i dancehall, i els navarresos The Rude Band, encapçalats per Juantxo Skalari, un cantant amb més de 20 anys d'experiència que ha portat la seva fusió de ska i rockabilly arreu, amb un miler de concerts entre Europa i Llatinoamèrica.

La nit del divendres 7 està organitzada per Diables de Granollers.

La 13a edició de Musik N Viu es tanca dissabte amb la vetllada que ha organitzat AUSA, Associació Urbana de Sons i Arts, amb un triple cap de cartell: Los Mambo Jambo, Manero Sound System i Museless. Los Mambo Jambo són una banda instrumental que fa una mescla salvatge de rock&roll, rhithm&blues, surf i swing, sota una perspectiva contemporània. Manero Sound System és l'espectacle que recull l'essència de la Fundación Tony Manero en format trio, disco funk dels grans clàssics i remixos propis. I Museless, psedònim de Laura Llopart, és una artista sabadellenca multidisciplinària que presentarà el seu darrer EP, Grey Boy, música electrònica amb un registre que abraça misteri, espiritualitat, èxtasi i sensualitat.

Les vetllades del festival promogut pel Gra i les entitats al Parc Firal, compten amb el dispositiu Punt G, una iniciativa municipal emmarcada a la campanya Salut i Festa, que tindrà continuïtat per la Festa Major. Es tracta d'un estand d'atenció i informació als joves en qüestió de sexualitat i drogues, i de promoció d'un oci saludable i respectuós. L'objectiu és prevenir situacions no volgudes que es poden donar en un context de festa, derivades del consum d'alcohol, per exemple. Un equip d'educadors i educadores hi treballa per promoure unes relacions igualitàries i segures entre els joves.

Els concerts del Parc Firal comptaran amb venda d'entrepans i begudes a preus populars.

 

Notícies de Musik N Viu

No hi ha notícies en aquesta secció.