Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e

DES8wzBXkAYVBxaEl passat cap de setmana, concretament el 7 i 8 de juliol va ser el torn de Diables de Granollers i Ausa (Associació Urbana de Sons i Art) amb dues grans nits que començaven divendres amb Juantxo Skalari i la Rude Band com a cap de cartell.

Amb la puntualitat que ha caracteritzat el Musik N Viu, sortien a l'escenari el grup d' Aldarull. Una jove banda d'entre 15 i 17 anys, que amb molta energia omplien l'escenari d'ska, reggae o punk. Amb lletres reivindicatives i saltant en tot moment, van assolir la reacció d'un públic entregat a les seves cançons. Tot seguit Lokito Lopongo ens portava la seva proposta musical que no va baixar ni els decibels ni les ganes de moure's. Funk, rock i ska amb gran presència d'instruments de metall que oferien una sonoritat ben lligada i treballada. Arribava el moment de Juantxo Skalari i la Rude Band, els cap de cartell. Fantàstica actuació d'enorme mobilitat damunt l'escenari i demostrant el grau de maduresa que tants i tants bolos donen. Un públic entregat i coneixedor dels temes, saltaven i es movien a cada indicació del cantant. Per tancar la nit LA FRAC (Federación de Raperos Anónimos de Cádiz), un trio format per dj i dos cantants, van "rapejar" amb sarcasme, ironia i sempre amb lletres crítiques.

Dissabte engegava, a diferència de les altres nits, una proposta de Dj: en concret amb No PronosticDj, la iniciativa musical d'en Joel Zarrias, membre d'Ausa. Tot seguit l'escenari va ser ocupat per Museless, una jove creadora barcelonina que va començar estudiant piano clàssic i s'ha transformat amb el temps en una proposta íntima, fosca, evocadora i a voltes fins i tot desoladora. Això sí, molt ben acompanyada per una treballada video-projecció. Apareixien en escena les dames de foc amb un parell d'actuacions amb els malabars i oferint el que millor saben fer: convertir el foc en una plàstica dansa visual. Tot seguit arribaven els Mambo Jambo i el millor directe que s'ha vist damunt l'escenari. Rock&roll, rythm&blues, surf i swing, molt ben embolicats per l'energia dels quatre músics de la banda i una posada en escena impecable tant en moviments com en vestuari. I els encarregats de tancar l'última nit del Musik N Viu d'enguany van ser els Manero Sound System, una versió reduïda de la Fundació Tony Manero però sense perdre l'enorme essència funk que sempre els acompanya.

Aquests concerts han tancat l'edició 2017 del Musik N Viu. unes 7800 persones han assistit aquest any al Festival.

Gràcies a Jovent Ignorat, ASGRAM, Diables de Granollers i AUSA, entitats organitzadores, als grups que han pujat a l'escenari, a la gent d'Ara So i a tots i totes les que un dia o altre heu passat pel Parc Firal.

Ara a treballar per la propera edició. I ja seran 14.

Notícies de Musik N Viu

Com t'imagines el Musik N Viu 2019?

17 Set 2018 | Secció: Musik N Viu

Com t'imagines el pròxim Festival del Musik N Viu?Animem a totes les entitats de Granollers i grups de joves que tinguin ganes i motivació a venir i participar d'aquest procés...

Seguir llegint...