Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e
Instagram

WhatsApp Image 2018 11 27 at 17.35.37 3El passat dissabte 24 de novembre a la plaça de l'Església de Granollers es va dur a terme la 1a Fira Animalista a Granollers.

La fira, organtizada per la Comunitat Animalista VO va acollir una vintena d'entitats que treballen en la defensa i protecció dels animals.

Durant tot el dia, es van poder visitar els estants de diferents entitats: Sea Shepherd, Peluts Lliçà, Vilanimal Cardedeu, Gos Maco, Refugio de los Pimientos, Galgas del Mar, MALP, Dekimba, APAG, Birds Friends, Proyecto Joplin, Somni dels Gats, SOS Maresme, Galgos 112, Associació Grup de Suport a Protectores, Associació MAX, Progat la Garriga, Caldes Animal, ADPALL i l'entitat organitzadora Comunitat Animalista VO.

A banda, dels estants informatius, la organització també havia programat diferents activitats paral·les a les que tothom que hi estigués interessat s'hi podia sumar. Tallers per a infants, una paellada popular 100% vegetal i diverses xerrades van conformar el programa d'activitats per aquesta diada.

Les xerrades es van obrir a les 11 del matí amb l'entiat Sea Shepherd dedicada a la conservació dels oceans i centrada sobretot a la protecció de balenes a l'Antàrtida a partir de l'acció directa. Ens aquesta xerrada ens van explicar qui són, el seu projecte Operación Milagro i que disposen de grups de terra per temes de sensibilització i neteja de platges i subaquàtiques.

Una hora més tard, es va portar a terme la segona trobada i xerrada sobre Dret Animal amb l'advocada Laia García Aliaga. Posteriormnet, a la 13 h és fa ver una tercera xerrada centrada en la Sintinència i neurociència: quins són i com són els cossos que importen?, a càrrec d'Adrià Voltes.

Les xerrades es van reanudar a les 16 de la tarda a càrrec d'Arantza Muñoz que s va centrar en un temàtica més nutricional i d'alimentació vegetal i per tancar el cicle, a les 17 h l'entitat orgnaitzadora de la Comunitat Animalista del Vallès Oriental van presentar-se i explicar el perquè d'aquesta jornada.

Al llarg de tot el dia la plaça era una constant de gent que tot passejant van poder conèixer de primera mà aquestes entitats i associacions que treballen en la protecció i defensa dels animals.

Una primera fira molt exitosa que l'organització té molts ganes de poder tornar a repetir.

 

FOTOS: M:\CULTURA\JOVENTUT\2018\Fotos\Fira animalista

Notícies de SUPORT A INICIATIVES JUVENILS

Aquest dissabte Urban Art Market (Mercat…

16 Oct 2019 | Secció: Suport a Iniciatives Juvenils

Urban Art Market (UAM) és una activitat que ha estat organitzada pel grup de joves Urban Arts & Co., Phonoseekers i l’entitat ASGRAM (Associació Granollerina de Músics), amb el suport...

Seguir llegint...

L'Ecoparty es va omplir de música i cons…

08 Jul 2019 | Secció: Suport a Iniciatives Juvenils

El passat dissabte 6 de juliol va tenir lloc a la Plaça de l'Església l'ECOPARTY, acció de sensibilització sobre el canvi climàtic. L'activitat, organitzada pel grup de joves "Save the...

Seguir llegint...

XERRADES sobre temàtica mediambiental

07 Mar 2019 | Secció: Suport a Iniciatives Juvenils

La setmana vinent es portarà a terme al Gra diverses accions de caràcter mediambiental. Aquestes accions estan organitzades per Huruma i Càntic d'alliberació animal i de la terra. Per assistir no cal...

Seguir llegint...