Ajuntament de Granollers
Facebook
Twitter
Youtube
Envia'ns un correu-e
Instagram

ecopartyEl passat dissabte 6 de juliol va tenir lloc a la Plaça de l'Església l'ECOPARTY, acció de sensibilització sobre el canvi climàtic. L'activitat, organitzada pel grup de joves "Save the planet", va comptar amb tallers, parades informatives i actuacions musicals de 18 a 21 hores. L'acció també va comptar amb la col·laboració de l'entitat Granollers en Transició (GenT), que va fer una xerrada entorn a la sostenibilitat i els reptes de futur que planteja el canvi climàtic. A més, aquesta entitat va aprofitar l'acte per fer entrega dels seus Premis Esteve, que de forma anual premia projectes, associacions o col·lectius que han tingut un accent transformador en el camp del medi ambient.

Al llarg de la tarda, una quantitat important de persones va participar als tallers, a la xerrada o va apropar-se a escoltar les actuacions musicals que van anar amenitzant la tarda. Projecte emmarcat dins del programa Suport a Iniciatives Juvenils del Servei de Joventut.

 

 

Notícies de SUPORT A INICIATIVES JUVENILS

XERRADES sobre temàtica mediambiental

07 Mar 2019 | Secció: Suport a Iniciatives Juvenils

La setmana vinent es portarà a terme al Gra diverses accions de caràcter mediambiental. Aquestes accions estan organitzades per Huruma i Càntic d'alliberació animal i de la terra. Per assistir no cal...

Seguir llegint...