Ajuntament de Granollers

Directori del Servei de Joventut

Coneixes l'equip del GRA? ✨

🌻Volem aprofitar que som moltes cares noves per presentar-nos i explicar-vos que estem molt il·lusionades i amb ganes que vingueu i participeu del GRA junt amb nosaltres per acompanyar-vos en la vostra trajectòria tant educativa, com personal i professional, però també en les vostres inquietuds i necessitats.


🌱Desitgem construir nous projectes i activitats amb totes vosaltres!🌈

 

L'equip som:

🔸Tècnic de Joventut :Toni Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

🔸Administrativa i suport tècnic del Servei Marta Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

🔸Referent d'espais i facilitadora de l' equipament : Michelle Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

🔸Espai de relació : Marina Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

🔸Informador Juvenil : Ricard Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

🔸Informadora juvenil i Servei d'Orientació Acadèmica : Sandra Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

🔸Informadora Referent d'Ocupació : Anna B Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

🔸Dinamització:  Andrea Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. & Ana CAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

🔸Comunicació & Referent de Programes i Projectes : Anna G Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

🔸Gra t' Escolta:  Míriam i Toni Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

🔸Referent Etcètera & Itineraris d' Estiu:  Alba Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Companyes d'altres serveis i programes

🔸Servei d'Orientació laboral : Irene & Sergi   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

🔸Programa Referent d'Ocupació (per a joves del V. Oriental) : Marta Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

🔸Punt LGTBIQ+ : Mireia  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

💫Quedem?

📲 693 55 32 69

📧 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.