Ajuntament de Granollers

ETCÈTERA (de 12 a 16 anys)

🙌 Què és l'ETCÈTERA?

És el recull de molts desitjos per poder unir diferents eixos com l'educació, l'entorn, la comunitat i escola amb un propòsit comú: promoure un espai educatiu per a joves de 12 a 16 anys que ofereixi oportunitats educatives als adolescents durant el temps no lectiu, a través d’una oferta d’activitats de tipus cultural i artístic, mitjançant diferents cursos i tallers de llarga durada i amb un projecte final.

Aquestes accions es porten a terme amb la col·laboració dels centres educació secundària de la ciutat i amb equipaments culturals, socials i esportius de la ciutat. 

Si vols demanar informació o inscriure't els tallers programats, posa't en contacte amb el dinamitzador referent del projecte:

📲 633 425 940 (Alba Segura)

📩 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

🌏 www.granollers.cat/etcetera 

🌏 @etceteragranollers

Consulta el Programa: curs 2023-24

No t’ho pensis!

Entra i cerca el teu projecte!

 

 

 

 

 

 

Notícies d'ETCÈTERA (de 12 a 16 anys)

PROGRAMA ETCÈTERA 2023-24

08 Set 2023 | Secció: ETCÈTERA (de 12 a 16 anys)

Ja tornem a ser aquí‼️ Prepareu-vos perquè el dimarts 12 de setembre comencen les inscripcions del programa Etcètera!! En aquest enllaç podreu entrar a la pestanya de cada activitat i fer la...

Seguir llegint...

Inscripcions obertes els tallers del' Et…

07 Des 2022 | Secció: ETCÈTERA (de 12 a 16 anys)

Torna el programa ETC, una proposta d’espais relacionals i projectes educatius amb identitat adolescent, pensants per a noies i nois de 12 a 16 anys, en horari de tarda i...

Seguir llegint...