Ajuntament de Granollers

Itineraris d'estiu (12 a 16 anys)

collage itineraris 2019Els Itineraris d'estiu són els casals que el Servei de Joventut adrecem cada mes de juliol els i els joves de Granollers de 12 a 16 anys, amb la intenció d'oferir activitats d'estiu enriquides amb oportunitats educatives de qualitat.

La proposta dels Itineraris consisteix en què el o la jove pugui triar la seva combinació de tallers i que encaixi segons les seves habilitats o gustos. Cada any es proposen noves combinacions i tipus de tallers, i d'altres per l'èxit i l'interès que tenen els mateixos joves es repeteixen.

Tanmateix, els Itineraris tenen un fil conductor de manera que tot i que es realitzen tallers diferenciats hi ha un element que els uneix i es comparteix.

Els diferents tallers es desenvolupen en diferents espais de la coitat i els divendres, es gaudeix anant a la piscina municipal  i també es sol fer una sortida.

El casal es fa en horari  de 9 a 13 h.

Les preinscripcions els itineraris es fan a inicis de maig dins de la programació de Fes-te l'Estiu de l'Ajuntament de Granollers.

Foto d'arxiu

 

 

Notícies itineraris d'estiu (12 a 16 anys)

Tercera setmana d'un casal jove!

15 Jul 2022 | Secció: Itineraris d'estiu (12 a 16 anys)

Ja hem passat l’equador del casal d’estiu dels Itineraris del GRA‼️ Ens fa molta il·lusió poder compartir amb tots i totes vosaltres, tot el que han estat aprenent els i les...

Seguir llegint...

Els Itineraris del Gra agafen forma!

11 Jul 2022 | Secció: Itineraris d'estiu (12 a 16 anys)

Ja ha passat una segona setmana dels itineraris d’estiu del GRA☀️! Els i les joves segueixen amb moltes ganes! Esperem que segueixin amb aquesta energia fins al final 🙌🏾🤩 Ara ja es...

Seguir llegint...

Inicia't els Itineraris del Gra!

05 Jul 2022 | Secció: Itineraris d'estiu (12 a 16 anys)

Aquesta ha estat la primera setmana dels Itineraris d’estiu del GRA! Els i les joves han començat amb moltes ganes i energia 💪🏾🎉 Aquest any els itineraris son una mica diferents, i...

Seguir llegint...