Ajuntament de Granollers

Sant jordi bookcrossingAquest Sant Jordi adaptem la nostra activitat de Bookcrossing a causa de la situació per la pandèmia. No podrem deixar llibres lliures per la ciutat perquè els trobis, els llegeixis i els tornis a deixar en qualsevol lloc de l'espai públic, però  que podem oferir-te un munt de llibres en préstec!

Tenim tota una guia de lectura vinculada a llibres de sexualitat i diversitat que t'oferim de manera gratuïta!

Com funciona? Molt fàcil!

Només has de venir a un dels punts de recollida i servei de préstec de la ciutat, triar el llibre que més t'agradi, emportar-te'l a casa, llegir-ho i tornar-ho, així de simple, així de fàcil!

Pots consulta la guia de llibres "Diversxs" al final d'aquesta noticia.

Tots els llibres de la guia "Diversxs" estan disponibles a tres espais de la ciutat:

- Biblioteques de Granollers i pots fer servir el teu carnet per demanar-los en préstec.

- En el Gra disposem d'alguns d'aquests llibres (consulta'ls). Els pots recollir de manera presencial o fer la teva reserva per internet a, www.diversxs.grajove.cat.

- En el Servei d’Igualtat i LGTBI+, cal fer la reserva prèviament trucant al 93 842 67 14.

Per altra banda i fora de la guia "Diversxs" també trobareu l'entitat granollerina Trenquem Armaris (https://trenquemarmaris.org) al carrer Princesa, 79, de Granollers on podeu recollir en préstec llibres de l'àmbit LGTBI+ en format de contes infantils, juvenils i adreçades a famílies. Els podeu consultar a través d'aquest enllaç: Llibres LGTBI+

Notícies Bookcrossing

No hi ha notícies en aquesta secció.