Ajuntament de Granollers

esmusica2021😎 Anota aquesta data i hora: 5 de juny a les 17.30 h!

El dissabte 5 de juny a la tarda tindrà lloc a tres espais de la ciutat el Concurs [És] Música, organitzat des del Servei de Joventut. Un total de 8 grups musicals de la comarca competiran per guanyar aquesta edició del 2021. Aquest any s'ha ampliat fins a 35 anys l'edat permesa per poder participar. L'estils dels diferents grups és variat, amb propostes molt interessants.

La categoria I [És] Música s'ha anul·lat, al no arribar a tres grups inscrits en la mateixa, i els dos grups que s'hi havien apuntat competiran amb els altres 6 en una única categoria.
 
La música començarà a sonar de manera simultània a Can Comas, Can Trullàs i al Carrer Princesa a l'alçada del número 3 a les 17.30 h. En total hi haurà 3 passis a cada espai, que tindran inici a les 17.30 h, a les 18.30 h i a les 19.30 h. Per assistir de públic, caldrà enviar un missatge de WhatsApp al 620 65 50 01 amb el vostre nom, DNI i el passi i plaça al que voleu assistir. 
 
A les 20.30 h tindrà lloc al Gra un concert, al final del qual es podrà conèixer el grup que el jurat haurà decidit com a guanyador de l' [És] Música 2021.
 

Vine a escoltar-los i descobreix-los com a públic! Per assistir-hi i obtenir la teva localitat gratuïta ens pots localitzar al 📲 620 65 50 01 enviant un Whatsapp.

🙆T’esperem a les places de Can Trullàs, Can Comàs i al carrer Princesa 3 (darrera de l’OAC de Granollers).

La distribució serà la següent:

📍Plaça Can Comas

Los Intocables de@mikelamotta 

Dystopia @dystopia_oficial

📍Plaça Can Trullàs

Police Line @policelineband

Reskate @reskate.sound

Desubicats @desubicats

📍Carrer Princesa, 3

Sleep Bad @sleepbad_oficial

Rose and Wine @roseandwine_

Perro @perro.oficial

 

 

Notícies de [És] Música

No hi ha notícies en aquesta secció.