Ajuntament de Granollers

18El divendres 17 de desembre el GRA es va vestir amb la màgia del nadal gràcies a la Iniciativa Juvenil que han impulsat un grup d'alumnes de l'Institut Antoni Cumella: l'Escenari Obert de Nadal.

Aquesta versió festiva de la mítica activitat del servei de Joventut va omplir l'equipament amb més d'una trentena de persones que van assistir com a públic i en la qual hi van participar una desena de joves, entre artistes i organitzadors.

Totes les actuacions van tenir vinculació amb el nadal i tant l'escenari com l'espai de relació van guarnir-se per l'ocasió, amb les ganes i l'esforç dels i les joves que van idear l'activitat. Dalt de l'escenari s'hi va veure cant, guitarra espanyola, dansa i màgia. Un vespre de talent variat per sentir l'esperit nadalenc a flor de pell i donar als més joves l'oportunitat de portar a terme els seus projectes i les seves accions.

 

Notícies escenari obert

13/05 Escenari Obert de maig

09 Mai 2022 | Secció: Escenari Obert

📣Cantes, balles, fas coreografies, tens un grupet de música, fas poesia... tens un talent innat i vols demostrar-ho a dalt d'un escenari? Doncs vine i participa a l'Escenari Obert d'aquest maig...

Seguir llegint...

Un èxit d'iniciativa juvenil Carnavalera…

28 febrer 2022 | Secció: Escenari Obert

Divendres 25 de febrer a la tarda va tenir lloc al Gra un nou Suport a Iniciatives Juvenils. Va ser un Escenari Obert especial de Carnaval, organitzat pel jove Adrián...

Seguir llegint...