Ajuntament de Granollers

Realisme surrealismeArrectis Auribus, és una expressió llatina que vol dir "orelles atents", i és l'exposició que la Júlia Peral i la Júlia Duran del batxillerat artístic del Celestí Bellera ens han presentat al Gra.

Per elles era el títol idoni per una exposició en el qual el procés creat s'ha basat en la posada d'atenció i consciència d'allò que han pintat. Les mateixes Júlies comenten:

Per realitzar l'exposició van haver de fer molta recerca d'informació per tal d'entendre com funciona el cervell humà, a un mateix, i en última instància per a comprendre millor com funciona la nostra ment artística.

Representar pensaments és un treball complex que comporta un minuciós estudi i entreteniment de què pensem. Per realitzar una sèrie d'obres així, el que principalment és necessària és una inquietud mental innata, fer-se preguntes, estar atent als somnis, pensaments que tenen diàriament, i el que serà la clau més important, prendre l'entreteniment d'on. venim, per ser conscient de per què pintem el que pintem.

El que nosaltres creiem és que el més rellevant no és el resultat final que obtens, sinó per on passes. El que de veritat t'ajuda a créixer i evolucionar és continuar fent allò que et crida, allò que sents que ha de fer i no deixar-ho passar. Ja que si et crida és perquè d'alguna manera i ressona internament i amb l'ajuda de l'art com a teràpia emocional i vas obrint pas, a poc a poc, en la psique humana

Amb la intenció de mostrar el seu treball de recerca i la necessitat de disposar d'un espai a la ciutat on poder fer realitat tota la seva obra, dels del Gra no ens ho vam pensar ni dos vegades en acollir la seva proposta artística. amb la intenció de donar oportunitats a què els i les joves d'Arts Plàstiques i Audiovisuals diposin d'un espai a la ciutat on puguin promoure el seu art. 

L' exposició estarà present fins al 26 de novembre i la pots venir a veure dins l'horari d'obertura del Gra.

+Info:

ARRECTIS AURIBUS 

Instagram (www.instagram.com/arrectis.auribus)

 

Notícies de GRA-FIX, Espai expositiu

Exposició i mural de l'entitat Esplai d…

09 Mai 2022 | Secció: Exposa't, art jove emergent

L'entitat de lleure de Granollers Esplai d'Assís celebra el seu desè aniversari com esplai de ciutat i per aquest motiu promouen diverses activitats per donar a conèixer la seva trajectòria...

Seguir llegint...