Ajuntament de Granollers

CarmanyolaEl passat divendres 18 de febrer ens vam estrenar el 1r Carmanyola Day, una activitat d'oci nocturn alternatiu i diferent!

Durant unes hores el Gra es va veure transformat en una zona de pícnic amb molt estil, amb les seves estovalles de quadres i la seva decoració al pur estil campestre, tota una estrena que ens va encantar poder dur a terme.

L'única condició per assistir, portar el seu sopar en una carmanyola, la beguda en una cantimplora i els coberts, la resta era cosa nostra!

La nit es basava en un sopar en format pícnic i posteriorment  gaudir d'un espectacle ben diferent i que mai havien portat al Gra.

Impro con Limón va ser la companyia de teatre que van donar el toc d'humor àcid i fresc amb un espectacle d'improvisació a través de les frases i paraules que el públic anotava en un paper, tot un show ple de disbarats i que mai sabies com podia acabar.

El públic també va poder participar d'un sorteig que realitzarem el mes de juny, en l'últim Carmanyola  i on es podran endur una cistella de pícnic plena de sorpreses!

En resum, un ambient increïble amb molt bon rotllo per part del públic i què esperem repetir en els següents Carmanyoles el mes vinent! 

 

Notícies de DNIT, oci nocturn

Carmanyola Crime! T'atreveixes a descobr…

20 Jun 2022 | Secció: Oci nocturn: Dnit i "The Carmanyola Day"

Torna el Carmanyola el pròxim 1 de juliol amb més juerga que mai! Perquè vosaltres, convidats i convidades sereu els nostres protagonistes! Vols jugar amb nosaltres i resoldre el misteri?  👉 En...

Seguir llegint...