Ajuntament de Granollers

portada webGranollers city, obriu bé els ulls 👀  perquè les nits de Carmanyola es reproduiexen aquest mes de març! Això ja és la bomba de les bombes! 

No tenim un Carmanyola Day, sinó tres Carmanyoles amb espectacles musicals durant tot el mes de març! 😵

Els dies 11, 18 i 25 no pots deixar passar les nits de sopar amb la teva carmanyola, la teva truiteta de patates, les teves croquetes, la teva carn arrebossada...per favor quina gana...🤤, i gaudir d'uns grups musicals amb molta energia que ens oferiran nits de carmanyola ben diferents i molt especials!  

En aquesta ocasió farem el carmanyola ple de nits musicals de la mà d'un cant coral independent (EnCant), i diferents grups de música de les diferents escoles de música de Granollers: Aula de música L'Orquestra, Conservatori J. M. Ruera, ART9 i Escola de música d'Amics de la Unió.

SOUND 8 

Sound 8 són set noies de 18 a 20 anys dirigides per Maria Illa Costa. Amb l'experiència adquirida dins de formacions corals prèvies a l'Escola de Música d'Amics de la Unió de Granollers, la temporada 2018-19 emprenen el repte de crear un grup vocal especialitzat en repertori modern, i entre el 2020 i el 2021, el cor passa a formar part del ventall de formacions de l’entitat. Fan cançons a tres veus i arranjaments de temes reconeguts de la música pop-rock actual, canten principalment a cappella i fan concerts sense directora i en escenaris molt diversos al llarg de l'any.

ENCANT

EnCant és un grup de joves de 20 a 30 anys que es van ajuntar a la tardor del 2021 per formar un grup coral des de zero. Totes les cançons que interpreten són de musicals i tenen coreografia.
La nit de l'11 de març serà el seu primer concert, i estan molt motivats i motivades per mostrar tot el que fan!

 

✍ Recorda i pren nota:

🌙"The Carmanyola Day"
🗓11/03
⌛️21 h
🍽🎭Sopar + música amb Sound 8 i EnCant
Portar el teu sopar en una carmanyola, la cantimplora i coberts, la resta és cosa nostra!
💵 Activitat gratuïta
📲 Reserva la teva taula: 620 655 001 (whatsap) i indiqueu quants sereu!

 

Notícies de DNIT, oci nocturn

Carmanyola Crime! T'atreveixes a descobr…

20 Jun 2022 | Secció: Oci nocturn: Dnit i "The Carmanyola Day"

Torna el Carmanyola el pròxim 1 de juliol amb més juerga que mai! Perquè vosaltres, convidats i convidades sereu els nostres protagonistes! Vols jugar amb nosaltres i resoldre el misteri?  👉 En...

Seguir llegint...