Ajuntament de Granollers

nits musical portadaEl 18 de març arriba la revolució de les carmanyoles amb dos combos  musicals amb molta canya, Meridian i Jpc's! 

Segona nit de Carmanyola Granollers city!

Els divendres 11, 18 i 25 no pots deixar passar les nits de sopar amb la teva carmanyola, la teva truiteta de patates, les teves croquetes, la teva carn arrebossada...per favor quina gana...🤤, i gaudir d'uns grups musicals amb molta energia que ens oferiran nits de carmanyola ben diferents!

El 18 de març és el torn de les escoles de Música: Aula de música L'Orquestra i ART9 i les seves combos.

IDILIA és un dels millors combos de l'Aula de Música L'Orquestra. Al llarg dels tres anys que fa que toquen, el grup ha tingut canvis de components i professorat; enguany s'ha consolidat i ofereix el seu propi repertori musical, amb l'ajuda del professor Joan Rectoret. Toquen estils diversos, pop, rock, disco, en anglès i castellà.

Membres:

Laura Losada Fernández (cantant)
Alejandro Mata Porras (baixista)
Quim València del Valle (baterista)
Iván Marcos López (piano)
Ferran Esquinas Dominguez (guitarra)

JPC's són un combo de música moderna de joves d'entre 15 i 18 anys nascut a l'Art 9 l'any 2014. El seu repertori es basa en la música funky, soul i rock. Fa 8 anys que toquen junts, de manera que tenen una gran compenetració i una llarga experiència fent concerts i tocant en escenaris diversos. 

Membres:
Pau Portet (bateria)
Jaume Martínez (baix elèctric)
Cristian Ciobanu (teclats)
Jana Ortega (teclats)
Èric Moyano (trompeta)

Ja podeu reservar la vostra taula! Portar el teu sopar en una carmanyola, la cantimplora i coberts, la resta és cosa nostra!

🍽🎭Sopar + música amb Idilia i Jpc's
💵 Activitat gratuïta
📲 Reserva la teva taula (max.5 persones per reserva): 620 655 001 (whatsapp)

 

 

 

Notícies de DNIT, oci nocturn

Carmanyola Crime! T'atreveixes a descobr…

20 Jun 2022 | Secció: Oci nocturn: Dnit i "The Carmanyola Day"

Torna el Carmanyola el pròxim 1 de juliol amb més juerga que mai! Perquè vosaltres, convidats i convidades sereu els nostres protagonistes! Vols jugar amb nosaltres i resoldre el misteri?  👉 En...

Seguir llegint...