Ajuntament de Granollers

56Divendres 11 de març vam donar el tret de sortida al Carmanyola Day Musical, que durant tot el mes de març acollirà a grups de joves de les diferents escoles de música de la ciutat: Escola Municipal Josep Maria Ruera, Amics de la Unió, EM L'Orquestra, Art9 i la coral EnCant

El primer Carmanyola Day Musical va petar-ho en tota regla;

Totes les entrades reservades i dos grups corals amb una posada en escena brutal! En primer lloc, vam poder gaudir de la música de les Sound8, 6 joves estudiants de l'Escola de Música Amics de la Unió, reunides per gaudir de cançons de grups com Roba Estesa, One Direction o la mateixa Rigoberta Bandini, i seguidament, vam poder gaudir de l'estrena d'EnCant, un grup coral apassionat pels musicals, amb coreografies incloses! 

Tant el públic, com els grups, com els mateixos treballadors del Gra vam gaudir d'una vetllada d'aquelles que recordarem.

Calité de la bona!!!. I agafeu-vos fort que encara ens queden dos divendres més amb combos, grups de pop rock i música clàssica! 

Notícies de DNIT, oci nocturn

Carmanyola Crime! T'atreveixes a descobr…

20 Jun 2022 | Secció: Oci nocturn: Dnit i "The Carmanyola Day"

Torna el Carmanyola el pròxim 1 de juliol amb més juerga que mai! Perquè vosaltres, convidats i convidades sereu els nostres protagonistes! Vols jugar amb nosaltres i resoldre el misteri?  👉 En...

Seguir llegint...