Ajuntament de Granollers

carmanyola 18Gràcies els grups de música de les diferents escoles de música de Granollers i la coral Encant (coral independent) fan que cvada una de les nits de la Carmanyola day siguin molt especials.

Una seixantena de persones van assistir el segona nit del Carmanyola el passat 18 de març on van poder gaudir de dos grups de música joves  amb molt talent, per una banda el grup Idilia de l'Aula de música L'Orquestra i per altra banda, el grup de JPc's de l'escola de música Art9.

Els primers en tocar, Idilia, van animar el públic amb un repertori musical ple de pop- rock on et donava ganes de ballar, cantar i seguir el concert amb moltes ganes. Després del primer grup els assistents van poder sopar amb al seva carmanyola, gaudir d'una bona llimonada per a tothom i participar en el sorteig de la cistella de pícnic.

Posteriorment a que tothom tingues la panxa ben plena, vam poder gaudir d'una segona combo musial, els Jpc's, amb un registre ben diferent i molt instrumental on vam poder gaduir d'algunes peces de funky, soul i rock.

Us esperem a l'últim dels carmanyoles musicals, el pròxim 25 de març!

 

 

 

 

 

Notícies de DNIT, oci nocturn

Carmanyola Crime! T'atreveixes a descobr…

20 Jun 2022 | Secció: Oci nocturn: Dnit i "The Carmanyola Day"

Torna el Carmanyola el pròxim 1 de juliol amb més juerga que mai! Perquè vosaltres, convidats i convidades sereu els nostres protagonistes! Vols jugar amb nosaltres i resoldre el misteri?  👉 En...

Seguir llegint...