Ajuntament de Granollers

Xerrada habitatge junyJove! Tens entre 18 i 35 anys i vius de lloguer, estàs en procés de signatura d’un contracte de lloguer o et planteges l’opció de llogar un habitatge?

 Apunta’t al taller “Identifica situacions abusives en el lloguer del teu habitatge” de l’Oficina Jove del Vallès Oriental, que es farà el pròxim 22 de juny a les 18 h a l’equipament juvenil GRA de Granollers (pl. de l’Església, 8). Si ho prefereixes, també pots assistir a la sessió de forma virtual.

 Aquesta activitat permetrà a les persones assistents identificar clàusules nul·les i abusives en el contracte de lloguer. També s’identificaran situacions abusives durant el lloguer i s’explicaran els mecanismes de defensa davant d’aquesta vulneració de drets. L’objectiu és reforçar la capacitat de negociació davant de la persona propietària i intentar equilibrar la relació entre persona jove llogatera i persona propietària de l’habitatge.

 El taller és gratuït però cal fer inscripció prèvia a l’enllaç: xerrada habitatge

Notícies de l'habitatge jove

Habitatge jove: llogar? compartir? compr…

13 Jun 2022 | Secció: Habitatge Jove

A la web del Gra ja pots consultar tot tipus d'informació vinculada a l'habitatge jove ja sigui per llogar, comprar, compartir o cercar altres models d'habitatge! Perquè si t'estàs plantejant...

Seguir llegint...

Granollers habitatge

01 Jun 2022 | Secció: Habitatge Jove

Ara ja podeu consultar de manera virtual la web del servei Local d' Habitatge de Granollers. Un servei públic que l'Ajuntament ofereix a la ciutadania informació, assessorament i gestió de...

Seguir llegint...