Ajuntament de Granollers

Programa de referent d'Ocupació Juvenil

Referent ocupacio annaÉs un programa d'assessorament i acompanyament en el procés de transició del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional, on diposaràs d'un professional tècnic/a que t'acompanyarà en el teu procés vital i professional, així com formatiu.

🙋 A qui s'adreça?

A joves d'entre 16 i 29 anys residents a Granollers.

Els i les joves de la resta de la comarca poden adreçar-se a les Referents d'Ocupació del Vallès Oriental. Més informació aquí.

👉 Què ofereix?

- Facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional i fomentar la continuïtat formativa.
- Esdevenir un punt de suport per a les persones joves en el seu pas a la vida adulta.

- Atenció personalitzada (individual i/o grupal) a persones joves i/o famílies sobre educació, formació, ocupació i Garantia Juvenil. 

📍 On ens trobaràs?

📲 93 842 66 84 - 620 627 990

📧 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (indicant les teves dades personals i motiu de la consulta).                 

📋 Omplint el formulari: Referent d'Ocupació Juvenil.

 

✍️Formulari per al professorat:

Derivació de joves que fan un Abandonament Escolar Prematur: AEP- formulari

Notícies d'ocupació juvenil

Formulari de derivació de joves (Per a p…

06 Set 2021 | Secció: Programa de referent d'Ocupació Juvenil

A continuació trobeu el Formulari de derivació de joves, destinat als Centres d'Educació Secundària de Granollers i els diversos serveis de l’Ajuntament (Serveis Socials, Promoció Econòmica, Acollida, Joventut, Oficina Jove...

Seguir llegint...

T'orientem i acompanyem en la teva traje…

13 Gen 2021 | Secció: Programa de referent d'Ocupació Juvenil

Si tens ganes d'activar-te amb la recerca de feina o de seguir formant-te, no ho dubtis, demana orientació!Posa't en contacte amb la Referent d'Ocupació Juvenil del Gra. Envia un correu a...

Seguir llegint...