Ajuntament de Granollers

IMG 20210526 WA0010Una quarantena de persones van participar a la jornada en línia de "Treball en el lleure per al jovent" de la setmana passada, organitzada pel Servei de Joventut i el Servei de Treball de l'Oficina Jove.

La jornada en línia va funciona correctament i el jovent assistent van mostrar interès i implicació durant els tres dies que va durar la jornada. Unes sessions que van permetre conèixer de primera mà el món del lleure a través dels ulls i les paraules de diferents professionals, entitats de lleure i joves amb experiència laboral. Unes jornades que van permetre una primera aproximació a aquest sector laboral, sobretot a la gent jove que sol cercar les seves primeres feines o que s'interessen pel sector social.

L'amplia col·laboració dels i les ponents derivats de diferents entorns de l'àmbit de lleure van poder donar el seu punt de vista i explicar les funcions i competències del monitor/a de lleure, la normativa i el conveni que l'acull, entre d'altres factors rellevants a tenir en compte quan estàs cercant feina en aquest sector. També vam poder gaudir de la presència de dues empreses, Doble Via i Rosa dels Vents on les persones assistents van poder identificar com fer una entrevista de feina i quins són aquells aspectes claus que cerquen en els candidats i les candidates quan fan una entrevista. Així mateix, les entitats de lleure van aportar el valor afegit  i aproximar el concepte del voluntariat en el lleure, mentre les experiències de joves que es troben en actiu treballant dins el sector van poder aportar el seu granet de sorra aportant impressions i realitats viscudes.  

Una jornada completa que va voler donar peu a diferents punts de vista i perspectives laborals. 

El jovent inscrit què va assistir al total d'hores de les jornada podia adquirir un certificat d'assistència i participar en un procés selectiu.

Notícies d'ocupació juvenil

Formulari de derivació de joves (Per a p…

06 Set 2021 | Secció: Programa de referent d'Ocupació Juvenil

A continuació trobeu el Formulari de derivació de joves, destinat als Centres d'Educació Secundària de Granollers i els diversos serveis de l’Ajuntament (Serveis Socials, Promoció Econòmica, Acollida, Joventut, Oficina Jove...

Seguir llegint...

T'orientem i acompanyem en la teva traje…

13 Gen 2021 | Secció: Programa de referent d'Ocupació Juvenil

Si tens ganes d'activar-te amb la recerca de feina o de seguir formant-te, no ho dubtis, demana orientació!Posa't en contacte amb la Referent d'Ocupació Juvenil del Gra. Envia un correu a...

Seguir llegint...