Ajuntament de Granollers

Arrel coloniesEl primer cap de setmana de novembre, tots els joves de l'Arrel van marxar de colònies a Can Rabassa, amb l'objectiu de conèixer-se i compartir dos dies amb molta intensitat!

Només arribar a la casa de colònies, els i les joves del fòrum van fer diverses activitats per trencar el gel, passar-ho bé i veure què implica ser respresentants: compromís, representativitat, constància i participació!

A l'endemà, entre lleganyes es van posar mans a l'obra amb les iniciatives i activitats que voldran organitzar a partir del gener del 2022! Lleure, igualtat, oci, medi ambient... aquestes són 4 pistes de tot el que va sortir a les aules i grups d'esplai/cau, i ben aviat portaran a terme activitats que tinguin a veure!

Estigueu atentes i atents al seu instagram (@arrelGRN), perquè aniran informant de totes les novetats! Nervis per saber què passara?

 

 

Notícies de l'Arrel. Fòrum de les adolescències

L'Arrel més activa que mai!

03 Des 2021 | Secció: L'Arrel. Fòrum de les adolescències

Un mes més, ens hem trobat a l'espai de relació amb tots els i les joves de l'Arrel, i aquesta vegada amb una visita molt especial! El primer punt a parlar...

Seguir llegint...

Comença l'Arrel 21/22

22 Oct 2021 | Secció: L'Arrel. Fòrum de les adolescències

Dimecres 20 d'octubre al matí va donar-se el tret de sortida al Fòrum de les Adolescències - L'Arrel per aquest curs 21/22. Amb una primera trobada que va esdevenir la...

Seguir llegint...