Ajuntament de Granollers

Entitats i grups

SIJ collageLes associacions i entitats juvenils són un dels factors més importants per la dinamització i participació de la ciutat.

Les entitats juvenils disposen d'un servei d'atenció i assessorament a l'associacionisme per donar suport, respostes i recursos necessaris a les entitats juvenils que ho requereixen.

Actualment, aquestes són les línies de suport amb les quals es treballa:

👉🏽 Assessorament i informació a través de l'assessoria d'associacionisme de l'Oficina Jove.

👉🏽 Suport econòmic i en espècies a través d'ajudes de material, infraestructura i subvencions a entitats i grups de joves, siguin constituïdes legalment com a tals o no.

👉🏽 Suport de difusió a través de l'Oficina de Comunicació del Gra per a difondre i donar a conèixer les activitats i les iniciatives de grups i entitats juvenils a través de la nostra web, xarxes socials, suport en notes de premsa si s'escau i altres publicacions.

👉🏽 Suport a la formació sota demanda de les entitats.

Notícies d'Entitats i grups

Pla d’actuació de les activitats educat…

02 Nov 2021 | Secció: Entitats i grups

Ja t’has assabentat de les novetats del Pla d’actuació de les activitats educatives que duen a terme infants, adolescents i joves fora de l’horari lectiu? Et fem un resum de les...

Seguir llegint...

Nova web d'iniciatives solidàries: Xarxa…

08 Mar 2021 | Secció: Entitats i grups

Davant la crisi sanitària provocada pel coronavirus, són moltes les persones que s'han sumat a les nombroses crides ciutadanes per donar resposta a les diverses necessitats sorgides, com la confecció...

Seguir llegint...