Ajuntament de Granollers

Oci nocturn: Dnit i "The Carmanyola Day"

logo oci nocturn solDes del Servei de Joventut volem promoure l'oci nocturn alternatiu, un oci on els i les joves de la ciutat i perquè no, de la comarca puguin gaudir de l'oci nocturn a cost zero.

Dos programes d'oci nocturn amb entrada gratuïta:

 

🌙 El DNIT neix l'any 2008-09 amb l'obertura del nou equipament juvenil i amb la intenció d'oferir un oci nocturn alternatiu a la ciutat de Granollers, adreçat a un públic jove i d'entrada lliure.

Tot i la seva aturada durant un parell de temporades, és a partir de l' any 2011, quan es va reemprendre la idea de poder oferir novament espectacles de qualitat, convertint-se en un programa que pretén donar cobertura a les formacions i grups de joves semi-professionals, perquè aquests puguin disposar d'un escenari i un equip tècnic per mostrar-se.

 Actualment, el Dnit es converteix en un cicle d'espectacles, sobretot musicals, centrats en temporada de primavera-estiu, ubicats a la plaça de l'Església de Granollers.

 

🌙 "THE CARMANYOLA DAY"  és una activitat nocturna de nova creació, neix a finals del 2021, després del tancament del bar a l'espai de relació del Gra. És llavors quan l'equip de dinamització posem en valor el  dur a terme activitats nocturnes acompanyades d'un sopar de germanor, al pur estil carmanyola, amb l'excusa de generar bon rotllo entre les persones assistents a través d' espectacles de varietats, jocs o activitats diverses on el públic pugui ser un membre més de l'activitat, hi pugui participar o sentir-se interpel·lat. 

Així que a partir de les 21 h, un cop al mes, tu portes la teva carmanyola i nosaltres et portem l'activitat!!

 

 

 

Notícies de DNIT, oci nocturn

Tret de sortida musical!

14 Set 2022 | Secció: Oci nocturn: Dnit i "The Carmanyola Day"

EL GRA TORNA A ARRENCAR MOTORS!!! El proper divendres 16 de setembre, el Gra es vesteix amb les seves millors gales per donar la benvinguda al curs 2022-23, amb l'actuació de...

Seguir llegint...

Carmanyola Crime: joc nocturn, música i …

04 Jul 2022 | Secció: Oci nocturn: Dnit i "The Carmanyola Day"

Divendres 1 de juliol a la nit va tenir lloc a la plaça de l'Església el Carmanyola Crime! Una activitat molt esperada que dies abans ja havia penjat el cartell...

Seguir llegint...

Carmanyola Crime! T'atreveixes a descobr…

20 Jun 2022 | Secció: Oci nocturn: Dnit i "The Carmanyola Day"

Torna el Carmanyola el pròxim 1 de juliol amb més juerga que mai! Perquè vosaltres, convidats i convidades sereu els nostres protagonistes! Vols jugar amb nosaltres i resoldre el misteri?  👉 En...

Seguir llegint...