Ajuntament de Granollers

L'Arrel. Fòrum de les adolescències

688e8faf 343e 48ea 8938 f56a6fd33975L'Arrel és un fòrum de participació de l'adolescència format per nois i noies de 12 a 16 anys.

Un projecte de participació impulsat per l'Ajuntament, a través del Gra i el Servei d'Educació, format per nois i noies que cursen l’ESO a Granollers, d’entitats de lleure, de centres oberts i de l’Escola Montserrat Montero.

El Fòrum de les Adolescències vol fomentar la promoció de la ciutadania i el lideratge social a partir de l’aprenentatge de la participació, relacionat amb la identitat individual i col·lectiva.

Actualment, alguns adolescents participen com a representants dels estudiants als consells de delegats i als consells escolars, i també ho fan des d’associacions culturals i des d’entitats de lleure.

El Fòrum ofereix visibilitat i veu, sota els marcs de treball de les accions del Pla d’Infància i Adolescència de Granollers 2018-2024 i del Pla Local de Joventut 2019-2022 que impregnen les polítiques locals i la seva planificació, per fomentar la participació d'infants i adolescents en tots els àmbits de la seva vida. 

Per aquesta fita, les regidories d’educació i infància i joventut han treballat de manera transversal per crear un nou espai que anés més enllà de ser un instrument formal de participació sinó que també esdevingués una escola de formació en democràcia participativa i un espai de foment dels talents, les capacitats i la proactivitat dels adolescents de la nostra ciutat.

🌐 http://granollers.cat/arrel 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

🌐 @arrelGRN

🌐 @arrelGRN

(link is external)

 

 

 

 

 

 

Notícies de l'Arrel. Fòrum de les adolescències

L'Arrel, un fòrum de joves amb ganes de …

10 Gen 2022 | Secció: L'Arrel. Fòrum de les adolescències

Un cop al mes els i les joves participants del Fòrum de les Adolescències es troben amb la necessitat de poder compartir, debatre i fer seguiment de totes les accions programades...

Seguir llegint...

L'Arrel més activa que mai!

03 Des 2021 | Secció: L'Arrel. Fòrum de les adolescències

Un mes més, ens hem trobat a l'espai de relació amb tots els i les joves de l'Arrel, i aquesta vegada amb una visita molt especial! El primer punt a parlar...

Seguir llegint...

L'Arrel, Fòrum de les Adolescències come…

25 Nov 2021 | Secció: L'Arrel. Fòrum de les adolescències

El primer cap de setmana de novembre, tots els joves de l'Arrel van marxar de colònies a Can Rabassa, amb l'objectiu de conèixer-se i compartir dos dies amb molta intensitat! Només...

Seguir llegint...

Comença l'Arrel 21/22

22 Oct 2021 | Secció: L'Arrel. Fòrum de les adolescències

Dimecres 20 d'octubre al matí va donar-se el tret de sortida al Fòrum de les Adolescències - L'Arrel per aquest curs 21/22. Amb una primera trobada que va esdevenir la...

Seguir llegint...