Ajuntament de Granollers

exposat 01Tens entre 16 i 29 anys? Vius a Granollers i la comarca?T'agradaria donar-te a conèixer com artista resident del Gra i mostrar les teves obres? 

Doncs poder això és per a tu!

Exposa't, és un projecte de promoció i difusió artística que dona suport a les creacions dels i les joves en qualsevol disciplina artística de l'àmbit de les arts plàstiques i disseny de comunicació gràfica i audiovisual (fotografia, disseny gràfic, il·lustració, dibuix, escultura, etc.), amb l'objectiu d' acompanyar-vos en el vostre procés de creació, sempre que l'eina de comunicació i expressió sigui l'ART.

Què t'oferim?

- Acompanyament i promoció artística.

- Promoció d'accions artístiques: fem difusió de la teva obra i les teves habilitats artístiques mitjançant accions de promoció.

- Creació d'espais expositius: t'oferim un espai de cocreació gratuït, un buc artistic, on podràs sentir-te com a casa per poder-te inspirar i crear i les isntal·lacions de l'equipament juvenil per poder crear la teva obra.


Si estàs interessat o interessada en saber-ne més o t'agradaria formar part d'aquesta projecte artístic, posa't en contacte amb nosaltres a través d'aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu!

✍️ Sol·lictud d'informació

Notícies de GRA-FIX, Espai expositiu

Exposició i presentació de videojocs

14 Nov 2022 | Secció: Exposa't, art jove emergent

Si el món del videojoc et fascina, has de saber que el pròxim 14 de novembre al Gra podràs gaudir d’una exposició i una presentació de dos videojocs creats per...

Seguir llegint...

Exposa't, art jove emergent

14 Set 2022 | Secció: Exposa't, art jove emergent

Vols exposar i demostrar les teves habilitats artístiques? Tens fotografies, material audiovisual, quadres, còmics o altres treballs que puguin ser exposats? Vols donar-te a conèixer i promoure els teus materials? Doncs ara tens...

Seguir llegint...