Ajuntament de Granollers

expo14Si el món del videojoc et fascina, has de saber que el pròxim 14 de novembre al Gra podràs gaudir d’una exposició i una presentació de dos videojocs creats per dos grup de joves “Bloom Umbrella” i "Not A Numbre (nan)", ex-alumnes actualment de l’Escola Pia i l’Escola Iboix de Granollers, dins el marc del Quart Paisatge de Panoràmic.
Ah! I seguidament també es donaran a conèixer els projectes finals dels actuals alumnes de segon de cicle!

La presentació del dia 14 de novembre va adreçada a alumnes d’enguany de l’Escola Pia i l’Escola Iboix, però també és una presentació oberta a totes aquelles persones interessades en el món del videojoc i l’animació digital.

Anota:


Presentació dels videojocs

Dilluns 14/11 a les 18 h

Monstermination i Controlled

Col·lectiu: Bloom Umbrella i Not A Numbre (nan)

Activitat de presentació dels videojocs creats per ex alumnes del curs 2021-22 de l’Escola Pia i Escola Iboix.
Els videojocs van ser creats per un projecte conjunt entre els diferents alumnes de les dues escoles, es van unificar perfils i projecte final de grau. Els artistes d’Iboix, van crear la part més artística del projecte com creació de personatges, escenaris, etc., i els alumnes de l’Escola Pia van ser els programadors i van fer la part tècnica del projecte.

Exposició gràfica

Del 14 al 30 de novembre 

Exposició gràfica dels videojocs dins l'horari d'obertura de l'equipament: de dilluns a divendres de 16 a 20 h i de dimarts i a divendres de 9 a 13 h. Dilluns matí tancat.

 

Notícies de GRA-FIX, Espai expositiu

Exposa't: nou projecte per a joves artis…

16 Des 2022 | Secció: Exposa't, art jove emergent

Tens entre 16 i 29 anys? Vius a Granollers i la comarca?T'agradaria donar-te a conèixer com artista resident del Gra i mostrar les teves obres?  Doncs poder això és per a tu! Exposa't...

Seguir llegint...